Ontwikkelen en leiding geven aan nieuwe Business Unit

Telecombedrijf

Wat was de vraag?

Het opzetten van een business plan om te komen tot een nieuwe propositie in de markt van telecom & ICT. Na akkoord klant leiding geven aan deze nieuwe start up. Betrof een gecombineerde consultancy opdracht en interim management.

Waarom koos de klant voor ons?

De expertise van de markt, de strategische en business development vaardigheden, de pragmatisch operationele aanpak, de contacten in de markt en de people management skills.

Versterken strategische positionering en commerciële slagkracht

Internetbedrijf

Wat was de vraag?

Consultancy en trainen directie en medewerkers op het gebied van positionering en versterken commerciële slagkracht van een middelgroot gespecialiseerd bureau op het gebied van internet marketing

Waarom koos de klant voor ons?

De kennis en ervaring van opleidingen op het gebied van (internet) marketing en de vaardigheden teams sterker en resultaatgerichter te krijgen.

Directievoering Sales, Marketing & Category Management

E-commercebedrijf

Wat was de vraag?

Leiding geven aan een succesvolle en ‘award winning’ e-commerce formule op het gebied van onderdelen voor IT en Telecom (ca. 60 medewerkers). Betrof een interim management opdracht.

Waarom koos de klant voor ons?

Kennis van de markt van telecom & ICT, de ruime leidinggevende ervaring, de people management skills en de heldere en pragmatische aanpak.

Strategische advisering Raad van Bestuur

Verzekeringsbedrijf

Wat was de vraag?

Strategische advisering Raad van Bestuur op het gebied van channel development en business development

Waarom koos de klant voor ons?

De strategische vaardigheden, de contacten in de markt en het kunnen concretiseren en verzilveren van business opportunities.